Старши треньорът на Локомотив Софи) Станислав Генчев не остана доволен от загубата

...
Старши треньорът на Локомотив Софи) Станислав Генчев не остана доволен от загубата
Коментари Харесай

Генчев: Никой мач не трябва да е без значение

Старши треньорът на Локомотив Софи) Станислав Генчев не остана удовлетворен от загубата с 1:3 от Арда в " Надежда ". Наставникът на " железничарите " показа мнението си за дуела и съобщи, че мачът е бил решен още през първото полувреме. Според него това са силите на неговия тим сега.

" Щом сме изгубили с 1:3, значи съперникът се е показал по-добре. Имаха повече обстановки, съумяха да вкарат три гола. Мисля, че мачът се реши през първото полувреме, когато допуснахме доста груби неточности, при които бяхме осъдени. През втората част опитахме да се върнем в мача, вкарахме и гол, само че по-късно даже не успяхме да създадем обстановка да изравним. Имаше искрица вяра след гола, който вкарахме. 

От много време редуваме едва първо с положително второ полувреме и назад. Днес се получи по същия метод. Не изпълнихме проекта, който имахме за мача. Много ме е гняв за първия гол, който допуснахме от статично състояние. През второто полувреме поехме по-голям риск в офанзива и това ни се отпати ненапълно с един гол. За толкоз ни стигат силите сега.

Няма тренировка и мач без значение. Разбирам и футболистите - на много от нашите момчета договорите им изтичат и евентуално ще сменят тима си. Не би трябвало да бъде по този начин, само че е много мъчно и за тях. 

След като загубихме първия мач с Арда в Кърдажли, ние загубихме и шансове за седмото място. Футболистите би трябвало да дават максимума от себе си до дъно ", съобщи Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР